V nedeljo, 25. 3. 2024, se je odvilo drugo kolo spomladanskega dela regionalne ljubljanske lige. Nogometna ekipa Kamnika se je odpravila na gostovanje k ekipi OŠ Olimpija Ljubljana. Tekma je potekala v toplem spomladanskem vremenu.

Na tekmi smo videli polno preobratov. Domača ekipa je povedla v 36. minuti, vendar njeno vodstvo ni trajalo dolgo. Že dve minuti za tem je za izenačitev poskrbel Aleš Klemenc v 38. minuti. To je bil že njegov tretji gol v tej sezoni. S tem rezultatom se je končal tudi polčas. V 53. minuti je znova vodila domača ekipa za kar je z avtogolom poskrbel Žiga Juhant. 10 minut kasneje je bil rezultat znova izenačen po zadetku igralca s številko 7 Matevža Mavriča. Rezultat se je do konca tekme spremenil še dvakrat. Najprej so znova povedli domači v 80. minuti, vendar je za izenačen rezultat in delitev točko poskrbel Nino Grilc v 84. minuti.

V 90. minuti je imela ekipa NK Kamnika možnost za zmago, potem ko ji je bila dosojena najstrožja kazen, vendar je domači vratar strel kapetana Kristjana Kovačeviča na žalost uspešno ubranil in tekma se je končala brez zmagovalca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja