Za NK Kamnik - Podprite naš klub, podprite svojo strast!

Spoštovani ljubitelji nogometa in člani naše nogometne skupnosti, Ste vedeli, da lahko s svojo dohodnino naredite pomemben korak k razvoju našega kluba in s tem športa, ki ga imamo vsi tako radi? To je mogoče s preprostim dejanjem, ki ne stane nič več od nekaj minut vašega časa. 

Slovenija nam omogoča, da 0,5 % svoje dohodnine namenite športnim društvom, kot je naš NK Kamnik. To pomeni, da lahko brezplačno prispevate k rasti in razvoju nogometa v naši regiji. Vaš prispevek lahko pripomore k boljši opremi za naše igralce, izboljšanim trenerskim programom in večjemu številu otrok, ki lahko uživajo v nogometu pod okriljem našega kluba.

Kako to storiti?

Izpolnite obrazec »Dohodnina za donacije«, ki ga najdete na spletni strani Finančne uprave Republike Slovenije ali si ga prenesite tukaj. Če boste prenesli obrazec iz naše strani, sta ime kluba in davčna številka že vpisana, vi samo izberite želeni odstotek do 0,5 % v za to namenjenem polju. V primeru, da si boste obrazec prenesli iz strani Finančne uprave Republike Slovenije, izberite polje za namenitev 0,5 % dohodnine ter vpišite ime nogometnega kluba NK Kamnik in davčno številko našega kluba: 47327774. Vaš prispevek bo šel neposredno v podporo našemu klubu in našim igralcem.

S tem preprostim dejanjem lahko pomagate ustvariti boljše pogoje za razvoj mladih talentov, izboljšati infrastrukturo in povečati nogometno strast v naši skupnosti. Hvala, ker ste del naše nogometne družine in ker skupaj ustvarjamo boljšo prihodnost za nogomet v našem kraju. Vaša podpora šteje! 

Za NK Kamnik,
Damjan Mrsič
Predsednik