V 22. krogu regionalne Ljubljanske lige sta se na stadionu Prijateljstva v Mekinjah pomerila domači NK Kamnik in gostje iz Ljubljane NK IB 1975. Na žalost so bili boljši gostje in zmaga je odšla v Ljubljano.

Na začetku prvega polčasa smo videli všečno igro domače ekipe, ki pa jo je že v 12. minuti prekinil gol gostujoče ekipe. Gostje so prodirali po levi strani in želeli podati pred gol, na žalost pa je žoga končala za hrbtom domačega golmana Stefana Milojevića. Drugi gol so gostje dosegli po prekinitvi iz prostega strela v 34. minuti in s tem postavili končen rezultat prvega polčasa.

V drugem polčasu je domača ekipa pritisnila na nasprotnika, kar se je hitro obrestovalo in v razmiku dveh minut so izenačili rezultat na 2:2. Najprej je za znižanje rezultata poskrbel Matevž Mavrič, dve minuti kasneje pa je za izenačenje poskrbel Igor Džunov. Vendar to ni bilo dovolj, saj so v 76. minuti gostje znova povedli. Po strelu in odbiti žogi jo je v gol pospravil Oskar Oderlap in postavil končen rezultat tekme.