V sobotnem popoldnevu je Mekinjski stadion gostil napeto srečanje med članskima moštvoma NK Kamnik in NK Ljubljana Palis. Kljub borbeni igri in podpori približno 100 navijačev, je domače moštvo NK Kamnik moralo priznati premoč vodilni ekipi 1. RL lige.

Tekma je bila polna dinamičnih preobratov. Po hitrih dveh zadetkih kapetana Kristjana Kovačeviča, je semafor v 10. minuti kazal že 2:0 za domače moštvo. Vendar to ni bilo dovolj, saj so gostje izenačili do polčasa z dvema zadetkoma Klemna Kolara in ekipi sta odšli na odmor z neodločenim izidom.

Kmalu po začetku drugega polčasu so povedli gostje, vendar njihovo vodstvo ni trajalo dolgo, saj je s svojim tretjim zadetkom na tekmi izid poravnal kapetan Kristjan Kovačevič. Na žalost domače ekipe so gostje kmalu po izenačujočem zadetku dosegli svoj 4. gol in rezultat se do konca tekme ni več spremenil.

Tekmo je zasenčila nesrečna poškodba napadalca Klemenc Aleša, ki je zaradi nje moral zapustiti igrišče. Ekipa NK Kamnik in navijači mu želijo hitro okrevanje in se veselijo njegove vrnitve na zelenico

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja