Dragi starši in mladi nogometni navdušenci, Z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na nepozabnem nogometnem doživetju – poletnem nogometnem  kampu Rudolfa Maistra, ki poteka že od leta 2020.

Kamp bo potekal v začetku julija v dveh terminih.

1. termin od 1. 7. do 5. 7. 2024
2. termin od 8. 7. do 12. 7. 2024.

Če želite, da vaši otroci poletne počitnice preživijo aktivno in v družbi prijateljev, potem je nogometni kamp, ki ga organizira NK KAMNIK, prava izbira. Otroci bodo pod budnim očesom nogometnih trenerjev in animatorjev poleg nogometnih treningov, obiskali lokalne znamenitosti (Stari grad, prostor za aktivnosti Območje 70, organiziran bo nogometni kviz z bogatimi nagradami, obisk rojstne hiše Rudolfa Maistra, hladili se bodo na kamniškem bazenu, spoznavali druge športe, ustvarjali, prenočili v šotorih, imeli večerni piknik z ogledom tekem nogometnega prvenstva, se družili z znanimi nogometaši…)Za zajtrk, kosilo, napitke in sladoled bo poskrbljeno. Zadnji dan kampa bo tekma s starši in podelitev diplom ter nagrad.

Vabljeni dekleta in fantje, člani in nečlani kluba stari od 6 do 14 let. ⚽️⚽️⚽️

Več informacij in prijava preko QR KODE, na spodnjem linku ali elektronskem naslovu aktivnosti@nk-kamnik.si 👇👇👇… PRIJAVI SE ZDAJ SUPER BO 🍀

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfqM…/viewform

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja