Poletje z NK Kamnik - poletni nogometni kamp Rudolfa Maistra

Dragi starši in mladi nogometni navdušenci, Z veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na nepozabnem nogometnem doživetju – poletnem nogometnem  kampu Rudolfa Maistra, ki poteka že od leta 2020.

Kamp bo potekal v začetku julija v dveh terminih.

1. termin od 1. 7. do 5. 7. 2024

2. termin od 8. 7. do 12. 7. 2024.

Če želite, da vaši otroci poletne počitnice preživijo aktivno in v družbi prijateljev, potem je nogometni kamp, ki ga organizira NK KAMNIK, prava izbira. Otroci bodo pod budnim očesom nogometnih trenerjev in animatorjev poleg nogometnih treningov, obiskali lokalne znamenitosti (Stari grad, prostor za aktivnosti Območje 70, organiziran bo nogometni kviz z bogatimi nagradami, obisk rojstne hiše Rudolfa Maistra, hladili se bodo na kamniškem bazenu, spoznavali druge športe, ustvarjali, prenočili v šotorih, imeli večerni piknik z ogledom tekem nogometnega prvenstva, se družili z znanimi nogometaši…)Za zajtrk, kosilo, napitke in sladoled bo poskrbljeno.

Zadnji dan kampa bo tekma s starši in podelitev diplom ter nagrad.

Vabljeni dekleta in fantje, člani in nečlani kluba stari od 6 do 14 let. ⚽️⚽️⚽️

Več informacij in prijava preko QR KODE, na spodnjem linku ali elektronskem naslovu aktivnosti@nk-kamnik.si 👇👇👇

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqM-ApNgAdDHG2CseqmA-TgofdFG3bdoQqN0N58UihZIjbjA/viewform?pli=1

PRIJAVI SE ZDAJ SUPER BO🍀

Zakaj se pridružiti Mamutovemu kampu?

  • Poletno doživetje: Mamutov nogometni kamp je teden, poln zabave, nogometa in nepozabnih spominov. Otroci bodo uživali v sončnih dneh, se naučili nogometnih trikov in razvijali svoje veščine pod vodstvom izkušenih nogometnih trenerjev.
  • Nogometna strast: Naši trenerji bodo vaše otroke naučili vseh trikov in veščin nogometa, tako da bodo postali pravi mali virtuozi z žogo. Igrali bodo tekme, se učili taktike in razvijali svojo ljubezen do športa.
  • Stadion Prijateljstva: Kamp poteka na čudovitem Stadionu Prijateljstva v Kamniku, kjer bodo otroci trenirali in igrali na profesionalnem nogometnem igrišču.
  • Raziskovanje okolice: Otroci bodo spoznavali okolico in se povezali z naravo. Vsak dan bodo preživeli aktivno na prostem in raziskovali naravne lepote okolice.
  • Bazen in zabava: Za še več zabave bomo vsak dan obiskali bazen, kjer se bodo otroci lahko osvežili, plavali in uživali v vodnih igrah. Kamp z nami nikoli ni dolgočasen!
  • Srečanje s slavnimi nogometaši: Ena izmed posebnosti našega kampa je priložnost, da se otroci srečajo s slavnimi nogometaši. To je edinstvena priložnost za navdih in spoznavanje sveta profesionalnega nogometa.
  • Varstvo in skrb za otroke: Naši trenerji bodo skrbeli za otroke, tako da se boste lahko brezskrbno prepustili poletju. Starši, vaši otroci so v varnih rokah! Mamutov nogometni kamp je nepozabna izkušnja, ki bo vašemu otroku omogočila, da se nauči, raste, raziskuje in zabava hkrati.

Podarite otroku nogometno poletje, ki ga nikoli ne bo pozabil!

Termini v letu 2024


Glede terminov in prijav na Mamutov nogometni kamp 2024 bo več znanega v prihodnjih dneh.